Веселкові ідеї для відпустки

До відпустки залишилось зовсім небагато. Впевнена, ви уже придумали собі незабутні плани на літо.

До того ж, на літню пору припадають важливі християнські свята: Зелені свята або Трійця, Різдво Іоана Хрестителя, Петра і Павла, Спаса, Перша Пречиста. Окрім цього, влітку люди відзначають чудові міжнародні свята: день друзів, день батька, день шоколаду, день торта, день Дніпра, день океану, навіть Всесвітній день НЛО. (Докладніше про календар літніх дат можна прочитати тут).

Літо – сонячне, яскраве, спекотне, різнобарвне, стигле, солодке, квіткове… Скільки б днів воно не тривало, його завжди мало. Літні дні біжать невловимо, літні ночі пролітають непомітно.

Мета рубрики «Веселкові ідеї» – додати кольорів у ваше життя, особливо під час довгої заслуженої відпустки.

1. Вироби з мушлів.

Якщо поїдете на море, пам’ятайте про захопливе заняття – збирання мушлів. Вони красиві, різнобарвні, а також це чудовий природний матеріал для виробів і малювання.  

За публікаціями Pinterest

2. Гладенькі камінчики.

Галька – різних кольорів, розмірів – не тільки приємна на дотик, але ще й може бути оригінальним полотном для творчості.

Розкрийте у собі художника!

За публікаціями Pinterest

3. Веселкові страви.

Здивуйте свою родину – готуйте влітку веселкові страви. Це пора щедрих урожаїв ягід, фруктів, овочів. Зібрані на одну тарілку, такі продукти не тільки смачні і корисні, а й тішать око.

За публікаціями Pinterest

4. Різнобарвний дизайн.

Також не завадить влітку трошки освіжити дизайн в домі. Прикрасити кімнати веселковими гірляндами, райдужними килимками, збирати духмяні семицвітні букети.

За публікаціями Pinterest

Яскрава веселка допомагає підвищити імунітет, додає радості, сили, енергії, допомагає відновити гармонію в душі. А це саме те, чого усім так хочеться відновити під час шкільних канікул.

Рубрика “Веселкові ідеї для уроків” також йде у відпустку на літній сезон, аби повернутися до вас перед початком нового навчального року з яскравими ідеями.

Читайте також:

12 причин чекати літа

Приємні завдання учням на літо. 5 ідей

Трекер корисних звичок. Як визначити пріоритети самовдосконалення

Залишити коментар

Блог на WordPress.com .

Up ↑