Електронні картки «Тренінг для мозку: комплекс вправ у ритмах природи»

Ви, напевно, чули, що мозок – це теж м’яз. Отже, наш мозок для продуктивної роботи вимагає постійних тренувань.

Прокачати цей орган допоможе «Тренінг для мозку: комплекс вправ у ритмах природи».

Кожна вправа оформлена у вигляді електронної картки високої якості. Ці картки ви можете роздрукувати, вставити у вашу електронну презентацію до уроку, складати власні комбінації вправ.

«Тренінг для мозку» – це комплекс здоров’язбережувальних вправ,які вчать мозок думати по-іншому, більш ефективно і гармонійно, а також сприяють стимуляції росту, розвитку і відновленню нервових клітин у ході проведення заняття.

Опис курсу

«Тренінг для мозку» – практичний інструмент для життя і самодопомоги!

Це спеціально підібрані вправи, в основі яких лежать природні рухи, доповнені розробками нейропсихологів, генетиків, фізіологів.

Вправи ці досить прості, не вимагають багато часу і сили для виконання. Їх легко робити в ігровій формі, вони доступні і дорослим і дітям. Разом з тим їхня ефективність дуже висока.

Пропоновані рухи активізують дію природних механізмів, і в силу цього в десятки разів прискорюють передачу інформації, аби забезпечити кращу роботу нервової системи, а також легкість і спонтанність навчання.

Кожна вправа є результатом спостереження за світом природи, поведінкою тварин, риб, птахів, комах, рослин. Ілюстрацією до кожної вправи є фотографія з аналогічним рухом зі світу природи.

Вправи зібрані у 5 груп:

1 група – вправи для гармонізації півкуль головного мозку.

2 група – вправи для підвищення енергії.

3 група – вправи на розтягування.

4 група – вправи на позитивне сприйняття.

5 група – нейробіка – вправи для розвитку мозку.

Тут Ви знайдете приклади рухів, які допомагають знімати стресові тілесні затиски, «включити» й інтегрувати різні відділи мозку, відновлюють провідність сигналу між мозком та іншими частинами тіла, полегшують сприйняття інформації, розвивають увагу, зорово-моторну координацію, поліпшують рівень працездатності, підвищують рівень енергії, навчальну мотивацію і саморегуляцію.

ЗАМОВИТИ електронні картки «Тренінг для мозку: комплекс вправ у ритмах природи».

У ритмах природи

Більшість шкільних занять побудовані на обмеження рухової активності дітей. Тому, виходячи на перерву, учні прагнуть виплеснути накопичені рухові реакції в експресивній, а часто в агресивній формі, оскільки на підсвідомому і несвідомому рівні формується страх обмеженості руху. Це може призводити як до неадекватної, а часом і соціально небезпечної поведінки, так і до появи психосоматичних затискачів, блоків, які згодом стають причиною захворювання.

Спостерігаючи за тваринами і дітьми, ми можемо багато чого навчитися.

Відповіді на наші «чому?» перетворились на комплекс вправ, нескладних і приємних, що запускають механізми здоров’я у ритмах природи в організмі людини.

За всім цим стоять процеси формування і закріплення нових нервових зв’язків, зміцнення м’язів, вироблення ендорфінів – гормонів радості, що необхідно для зняття напруги, розслаблення, гарного психологічного самопочуття.

Радість організму є першоосновою здоров’я.

«Тренінг для мозку» об’єднує різні вправи, спрямовані на пожвавлення механізму інтеграції думки і рухів.

Варто починати урок з 1-3-х вправ тривалістю до 30 секунд.

Для кого

Комплекс здоров’язбережувальних вправ рекомендований для вчителів, вихователів, психологів, батьків для занять з дітьми, а також всім людям, зацікавленим у відновленні, розвитку і збереженні власного здоров’я.

Навіщо?

• Якщо ви працюєте з дітьми і шукаєте можливості зробити процес навчання легше;

• Якщо ви шукайте нові техніки і методи для щоденної роботи;

• Якщо ви розумієте, що є нові технології в навчанні, застосовуючи які можна покращувати і роботу, і життя;

• Якщо ви прагнете підвищити концентрацію уваги у всього класу, поліпшити запам’ятовування матеріалу прямо на уроці, збільшити працездатність і продуктивність учнів;

• Якщо ви хочете навчитися знімати стресовий стан у дітей перед контрольною або іспитом;

• Якщо ви хочете освоїти методи, що дозволяють вам знімати емоційну напругу, працювати протягом всього навчального року без симптомів вигоряння.

Просто, весело і ефективно!

Замовити

Будьте здорові і щасливі!

Із відгуків:

«Картки «Тренінг для мозку» заслуговують на рекомендацію використовувати не тільки в роботі, але й в житті. Якість виконаної роботи поєднана з естетичним оформленням та цікавими вправами. Раджу всім». (Наталія Куриндаш, учитель фізики).

***

«Дуже задоволена картками. Не тільки учні 5-х класів, але й мої 10-класники із задоволенням виконують вправи. А разом з ними оздоровлююсь я. Щиро вам вдячна!» (Олена Кравець, учитель української мови та літератури)

***

«Щиро дякую Вам за такі цінні Ваші матеріали! У цей незвичний час вони додають нам впевненості і душевного тепла!» (Світлана Попова, учитель зарубіжної літератури)

Можливо, вам також сподобається:

Посібник “Як зробити смачний, ароматний, кольоровий урок”

Посібник “Сезонні валеохвилинки”

Осінній образ учителя

Осінній інтер’єр навчального кабінету

6 thoughts on “Електронні картки «Тренінг для мозку: комплекс вправ у ритмах природи»

Add yours

  1. Картки “Тренінг для мозку…” заслуговують на рекомендацію використовувати не тільки а роботі, але й в житті. Якість виконаної роботи поєднана з естетичним оформленням та цікавими вправами. Раджу всім. Дякую, пані Анно-Маріє!

    Подобається

  2. Дякую за відгук, п.Наталіє. Я теж для себе використовую ці вправи.
    Природа мудра, проста, сповнена енергії і самовідновлення. Будемо навчатися в неї!

    Подобається

  3. Доброго дня, дорога Анно-Маріє! Дуже зацікавилась картками “Тренінг для мозку” Хочу придбати!!!
    Щиро дякую Вам за такі цінні Ваші матеріали! У цей незвичний час вони додають нам впевненості і душевного тепла!
    Здоров’я Вам і натхнення!

    Подобається

Залишити коментар

Блог на WordPress.com .

Up ↑